tiistai 15. heinäkuuta 2014

Keittiön muodonmuutos osa 1

Neljä päivää sitten kotiini pelmahti kasa jos toinenkin IKEAn litteitä laatikoita. Noissa ruskeissa paketeissa piileskeli uusi keittiöni! Jo tässä vaiheessa olohuoneeni oli vallattu sohvaa myöten, joten voitte kuvitella kuinka paikat alkoivat natista liitoksistaan, kun kaappeja alettiin kokoomaan! Sain onneksi maanantain ratoksi kaksi loistavaa apua, Martan ja Minnan, joiden avustuksella saimme aikaa hirveän määrän pahvijätettä sekä monen monta uutukaista keittiökalustetta! Kiitos vielä teho tytöille :D

Kuten Ostostelkussa tupataan sanomaan, eikä siinä vielä kaikki! Tänään meinaan vanha keittiö tuli seiniltä alas ja kämppä oli tupaten täynnä kaappeja. Ei ole tätä kotia suunniteltu kahden keittiön säilytyspaikaksi! Sää oli lupaillut sadetta ja ukkosta, joten emme uskaltaneet avuliaan veljeni Joonaksen kanssa viedä kaappeja ulos. Tämä olisi meinaan ollut loistava ratkaisu tilaongelmaan! Itse aloitin keittiön varovaisen purkamisen kymmenen maissa ja veljeni liittyi seuraani yhdeltätoista. Sähkömiehen saapuessa paikalle kahdelta, olimme juuri saaneet viimeiset laatat seinästä. Keittiö irtosi odotettua paremmin, tosin kuten tämän kämpän kohdalla aina, silikoonia oli uskomattomissa paikoissa haittaamassa purkutyötä.

Sähkömiehellä meni odotettua kauemmin (lähemmäs pari tuntia), mutta keittiöön tulee useita uusia pistokkeita (aikaisemmin paikkoja oli kolmelle töpselille joista yksi suoraan altaan yläpuolella) sekä kolminkertaistetaan työvalot. Tarpeeseen tulee, voin sanoa! 

Out with the old :)
Vanhan keittiön kohdallahan kävi kätevästi, sillä pistin sen Tori.fi osoitteeseen myyntiin ja sehän meni heti! Sain samana iltana kolme yhteydenottoa ja aamulla vielä kaksi soittoa ennen kuin ehdin ottamaan ilmoituksen pois netistä. Mikä helpotus olikaan, kun joku haki kaikki tarpeettomat keittiön osat pois ja maksoi vielä päälle! Olisi ollut aika homma hävittää vanhaa. Lähes kaksitoistatuntisen työpäivän päätteeksi saldona on yksi purettu keittiö sekä puolet uudesta paikallaan. Ei paha :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti