torstai 17. heinäkuuta 2014

Keittiön muodonmuutos osa 2

Keittiöremontti se vain edistyy! Kaapit ovat kohdillaan ja tasotkin leikattu sekä allasosaa lukuunottamatta myös kiinnitetty. Tänään kävi lisäksi sähkömies laittamassa lamput ja pistokkeita sekä hellan seinään. Sähkärin piti tulla vasta huomenna, joten ehdin ottaa kuvat ennen lamppuja yms. mutta en jaksanut laiskuuksissani ottaa uusia kuvia. 

Laiskuudesta puheen ollen, olin itse aika veto poissa eilen. Onneksi veljeni ja suuri remppamieheni Joonas oli reipas meidän molempien edestä! Meillä oli melkoisia ongelmia tiskipöydän kaapin kanssa, sillä poistoputki oli juuri ikävällä paikalla eli olisi jäänyt osittain tiskikoneen alle. Tämähän ei nyt käytännössä vain onnistu, joten jouduimme siirtämään keittiötä viitisen senttiä vasemmalle, mikä ärsytti suhteellisen paljon. Keittiö kun kyseiseltä seinältä leveni jo muutenkin, niin extra pituutta ei oltais kaivattu. Hirveää nyhräämistä, sahailua ja miettimistä aiheutti mokoma kaappi. Harmitti, kun en ollut tätä tajunnut keittiötä hankkiessani. Lisäksi juuri poistoputken takia alempi laatikko ei mahdu paikalleen vaan joudun laittamaan isomman roskislaatikkoni ylemmäs ja pienen altaan alle jäämiseen suunnitellun lokeron alas. Katotaan miten sekin sitten onnistuu käytännössä. Plus miten saan roskikset mahtumaan.

Mutta valitus saa nyt jäädä, sillä edistystä on tapahtunut ja toistaiseksi hyvältä näyttää! Yläkaapit ovat korkeammat ja myös syvemmät kuin vanhassa köökissä samoin alakaapit ovat tilavemmat. Silti keittiö ei tunnu ahtaalta eli tasojen väliin mahtuu ihan hyvin hääräämään :) Nyt pitäisi käydä taas IKEAssa hankkimassa lisää vetimiä sekä palauttelemassa muutama osa, joita emme tarvinneetkaan (kuten pari peitelevyä). Tiistaina pistetään laatat seinään ja kun kerta sähkömieskin on käynyt, niin voi alkaa laittelemaan kaappien ovia sekä hyllyjä paikoilleen. 







2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hyvältä jo! Mitä välitilaan tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Välitilaan tulee mustaa laattaa. Näet sitten, kun se on seinässä asti :)

      Poista