maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lattiat uusiksi!

Perjantaina sain tosiaan avaimet käteen ja viikonloppu menikin veljeni Joonaksen alias Super Remppamiehen kanssa uutta lattiaa latoessa. Iso kiitos apurille! Työ eteni, kun oli joku, joka osasi ohjeistaa :) Lisäksi isäni ja vanhempi isoveljeni kiltisti lainasivat meille erinäisiä työkaluja, joilla homma sujui! Laminaattileikkuri oli ehdottoman loistava vehje tässä hommassa!

Lattiat olivat parkettia, joka oli paikoitellen huonossa kunnossa. Esim. kylppärin edestä imuiroidessani mökin vanhalla imurilla (mikä ei tosiaankaan ole mikään älytön supersuorittaja) niin parketista irtosi muutama palikka. Mutta nyt sekin on piilotettu uuden, koiraystävällisemmän laminaatin alle:


Ihmettelimme, miksi jääkaappi ei mainannut tulla ulos kolostaan. Eihän se mikään ihme ollut, kun se oli tämmöisessä montussa! Laminaatti oli hieman paksumpaa ja ihmettelimme, että millä ihmeellä saisimme jääkaapin alle lattian tekaistua. Onneksi muistin, että ulkovarastossa oli erinäisiä laattoja. Kävipähän niin hyvä tuuri, että löysimme neljä välitilanlaattaa, jotka olivat oikein passelin kokoisia! Näin ei jääkaappi jäänyt vielä entistäkin kauheampaan kuoppaan vaan sen saa tarvittaessa ulos.



Monessa osassa kämppää meni yllättävän paljon aikaa kaikkien erinäisten ulokkeiden ja putkien kanssa askartelun takia. Makuuhuone oli onneksi melkoisen simppeli tehdä ja siihen menikin vain reilu kaksi tuntia. Osumaa saanut parketti saatiin helposti piilotettua. Anteeksi kuvissa esiintyvät pilkut; sahanpuru oli nähtävästi löytänyt tiensä linssiinkin!



4 kommenttia:

  1. Ymmärsinkö nyt oikein että homma siis sujui?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä! :D Homma sujui ja sit se vieläpä sujui! :D

      Mun reidet oli väsyneet eli en millään pystyny keskittyyn kirjottamiseen :P Tai keskittyyn kirjottamiseen. Ainakaan mielenkiintosen vaihtelevaan kijottamiseen. Kirjottamiseen keskittyä en ma voinut!

      Poista
    2. törkeetä, sä menit muuttaan sen! Nyt mun kommentti näyttä ihan törtöltä (no okei, näytti se siltä muutenkin)

      Poista
    3. Muahhahhaaa! My evil plan works!

      Mä kyl oikeesti luulin, että se oli semmonen rakentava kritiikko kommentti, jolloin olis ollu hyvin törttöö mun puolelta olla korjaamatta kyseistä kohtaa.

      Poista