maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tervetuloa!

Elikkä tässä blogissa esittelen remontoijan/käsityöllisen taitojani. Tai taitojen puutetta... Oma kämppä on ostettu ja nyt sitä yritän kovasti päivittää omannäköisekseni. Onneksi olen saanut lahjottua/kiristettyä/syyllistettyä apureita, jotka ovat kokeneempia ja lahjakkaampia käsienkäyttäjiä. Eiköhän asunnosta siis ihan hyvä ole tulossa :) 

Tässäpä pari ennen kuvaa, johon voi sitten uusia räpellyksiä vertailla:

Makuuhuone on hyvän kokoinen. Värit tosin ei ole omaan mieleen. Plus seinät ovat uskomattoman epätasaiset. Lisäksi maalatessa ollaan surutta sudittu myös sähköpistokkeita ja valokatkaisimia, mikä on tietenkin kauhian kiva... Ja eikä siinä vielä kaikki! Ovien listat on kiinnitetty keskimäärin kahdeksalla naulalla per lista ja vielä viimeistelty silikonilla. Miksi, oi miksi ihmeessä? Lattian parketti on myös yllättävän kärsinyt.

Olohuoneessa parketti on vielä huonomassa kunnossa, keittiöstä ja käytävästä puhumattakaan. Seinät ovat kuitenkin paljon pahemmat. Asuntojen välinen kiviseinä on aivan runneltu; luultavasti tapetinpoiston yhteydessä. Pitää katsoa, miten sen saisi tasaisemmaksi.



Keittiötä on rempattu 2008, mutta hieman sen helpoimman ja lyhykatseisimman kaavan kautta. Kittiä on tungettu pienimpäänkiin nirhaumaan, mutta sitä ei olla viittitty hioa tai maalata. Lisäksi välitilan laatan saumat erityisesti pienen mosaiikki koristelistan ympäriltä on tehty aika huteloiden. Yleisilme on suht siisti, mutta tarkoitus olisi vaihtaa taso sekä koristelistat enemmän itseämiellyttävän värisiksi. 

Kylppäriä ei ole heti varaa rempata, mutta tarkoitus olisi rakentaa hieman kodinhoitoaluetta pesukoneen viereen edes pöydän muodossa. Valaistus on myös aivan onneton eli sekin menee uusintojen listalle. 


Vessa on jo niin retro, että hieman huimaa! Allas- ja peilikaappi vaihdetaan, lattialle olisi tarkoitus tehdä jotain ja seinille, jos vaan keksisin mitä... Seinät on meinaan päällystetty ihanalla lasikuitutapetilla, jossa on pystykuvio. Ja sehän on tietenkin hieman vinossa, kuis muutenkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti