keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hih hih hiontaa

Tänään on ollut epäilemättä yksi ratkiriemukkaimmista päivistä rempan suhteen. Olen meinaan hionut tasottamiani seiniä. Mä aika lailla vihaan tällä hetkellä näitä tyhmiä katon kannattimia... Tasottaminen oli tosi aikaavievää, sillä maalin alla kummitteli milloin hiomatonta lastulevyä, milloin ihan rehellisesti ryttyyn jätettyä tapettia. Mä en meinaa kestää kuinka vasemmalla jalalla täällä on remppaa tehty.

Mutta siis se hiominen. Joka oli aika pölystä ja tuskasta hommaa. Ulkona on ollu lupausta ukkosesta ja kämpässä kuuman kosteaa. Sillon just on hyvä laittaa hengityssuoja naamalle. Musta oikeesti tuntu aina välillä etten saa tarpeeks happee! Plus pöly todellakin levis joka paikkaan, kuten veljeni lupailikin.Peitin tavaroita ja vein niitä ulos suojaan, mutta pöly on ovelaa ja mahtuu leviään piskusimmistakin raoista. Se hyvä puoli siinä tietenkin on, että ainakin näyttää siltä, että olisin tehny jotain. Tässä kuvassa näkyy tekijänsä jalanjälki, jos kädenjäljessä sattuu vaikka olemaan valittamista:


Nyt pitäis vielä laittaa nurkkiin saumanauhat kun edellinen repeyty tapettia nirhatessani pois. Sit se vielä tasottaa ja hioo, jonka jälkeen pitäis vidoinkin päästä maalaan seiniä! Jee! Oon kuvitellu tapetoivan yhden seinistä, mutta tapetin valinnan kanssa on ollut yllättävän paljon ongelmia. Joko kuvio ei miellytä tai värit on ihan väärät. Seinän leveys on 4,6 metriä eli kuvio sais olla ihan kunnon kokosta. 

Tässä olis täydelliset värit ja muutenkin tykkään, mutta kuvat on vähän pienet:


Tässä olis täydelliset värit, mutta kuvio ei oikein oo lempparini:


Tässä olis jotain kivaa, mutta aika paljon tyhjää. Värit ois kyl hyvät:


Mielipiteitä saa esittää.

2 kommenttia: