lauantai 17. elokuuta 2013

Seiniä seiniä seiniä!

Alustustyöt on suurelta osin tehty seinien osalta eli tapetit poistettu, tasotteet levitetty ja sitten hiottu hartaasti. Olohuone alkaa näyttää pikkuhiljaa hyvältä; pisin seinä on vailla tapettiaan, joka sille pitäisi nousta huomenna ja muut seinät on ensin pohjamaalattu ja sitten vielä kahteen kertaan harmaalla sudittu. Kävin ostamassa tänään myös aivan mahtavan (eli nopeasti kyllästyttävän) turkoosin (ylläri!) maalin ruokatilan tehosteseinäksi.

Tää on ihan Teknoksen milta sivuilta pöllitty esimerkki maalista, mutta ainakin mun näytöllä malli on huomattavasti vihreämpi ja kirkkaampi kuin todellisuudessa. Toisinsanoen, se on livenä hienompi ja petroolimpi! :)
Väri oli niin nami, etten voinut olla ostamatta sitä! Meinasin jo innoissani alkaa sitä seinään telaamaan, mutta maltoin itseni ja keskityinkin makuuhuoneeseen.

Makkarissa olin levittänyt jo tasoitteet ja nyt tyhjensin sen tavaroista hiomisen tieltä. Lisäksi tietenkin kannatti laittaa ovi takaisin paikalleen, joka yksin oli hieman haastavaa, mutta ma onnistuin! Poistin myös loput kattolistat makuuhuoneesta ja ilokseni huomasin kahden niistä olevan naulojen lisäksi ylläri ruuveilla kiinni! Eka oli ristipää ja kaksi muuta talttoja. Tai miksei olis..? 

Ennen:


Ja maalauksen jälkeen:


Jännittäviä kuvia, tiedän :) Mutta olin yllättynyt ja erityisen huojentunut kuinka tehokkaasti ruskea seinäkin peittyi valkoisen alle. Kaksi kerrosta makkariin valkattua maalia varmaan peittää sen lopullisesti, jee! Toivottavasti en itke naiviuttani parin päivän päästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti