lauantai 10. elokuuta 2013

Valkoinen huone

Vihdoinkin tuntuu, että kaikki se tasoitteen levittäminen ja hiominen ei ollut aivan hullua puuhaa. Tänään meinaan pääsin lätkimään Martalta saamaani valkoista maalia lastulevyn peitoksi. Melkein kaikki menikin, iso kiitos siis hyödyllisestä lahjoituksesta! En ole mikään mestarisutija ja näettäväksi jää, miltä jälki vaikuttaa huomenna paremmassa valossa. Huomasin jo tehdessä ainakin yhden sauman, jota olisi pitänyt tasoittaa enemmän/hioa tasoitteen reunoja pidempään. En mainaa malttaa odottaa, että saisin kokeilla valitsemaani harmaata seinille! Toivon, ettei se näytä ihan pliisulta...

Koirat ovat tunkeneet itseään koko päivän seurakseni maalailemaan, jonka seurauksena Ferolla on päässä hieman normaalia enemmän valkoista. Tosin se taitaa olla lähinnä omasta hanskastani, kun menin ne kädessä isoa herraa silittämään... Huomenna valkenee siis sekin, kuinka monta hännänhuitaisun jälkeä seinistäni löytyykään :)

Huomenna isukki tulee minua auttelemaan ja saan varmaan hyviä neuvoja muutamaan itseäni askarruttavaan seikkaan. Plus isä auttaa minua saamaan lattiat lopullisesti valmiiksi. Lattiasta puuttuu varmaan valehtelematta korkeintaan neljä laminaatin palaa, mutta ne kaikki vaativat askartelua, enkä ole millään viitsinyt. Kuviosaha ei ole ystäväni enkä useinkaan tunne itseäni aivan yhtä tyhmäksi kuin yrittäessäni hahmottaa mitä mistäkin pitäisi pois leikellä. Apu tulee siis tarpeeseen!

Ei kuvia, koska joku on tunkenut kamerani johonkin outoon paikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti